Locuință individuală CAS. Casa cu măslin

Beneficiarii aveau în ghiveci un fir de măslin, adus cu ei din vacanță, pe care doreau să îl întâlnească de fiecare dată când ajungeau acasă.

AMPLASAMENT: Iași, Pietrărie
SUPRAFAȚĂ CONSTRUITĂ: 140 mp
SUPRAFAȚĂ DESFĂȘURATĂ: 280 mp
SUPRAFAȚĂ UTILĂ: 186 mp
REGIM DE ÎNĂLȚIME: parter și etaj
AN PROIECT: martie 2019

Beneficiarii aveau în ghiveci un fir de măslin, adus cu ei din vacanță, pe care doreau să îl întâlnească de fiecare dată când ajungeau acasă.

Acesta a fost urmat de culoarea albă în întregime a casei, ce se proiecta pe ecranul verde de pădure de foioase din spatele casei, personajul principal al proiectului. O desfășurare cinematografică de planuri.

Să fii în mijlocul naturii, te îmbie să stai afară, să găsești un fel de liniște când te uiți în zare. În plus, să privești pe ferestre și pe fiecare să descoperi crâmpeie de natură, cu un peisaj dinamic ce surprinde cu orice moment al zilei, cu orice anotimp, este de-a dreptul cel mai bun mod de a încarcă bateriile.

În consecință, casă e un interior fluid, cu “ecrane mari” către exterior. Un interior deschis, înalt, liber, flexibil în care fiecare colț e străbătut de un ax de lumină. Un interior care poate să schimbe stilul și modul de viață.

Lasă loc liber pentru tot confortul actual, pentru obiectele de mobilier și decorațiuni pe care beneficiarul vrea să le realizeze cu propriile mâini, ca o galerie cu propria personalitate.

Abordarea naturală când se pleacă la drum de la o casă cu tușe clasice, cel mai sigur lucru este ca finisajele să fie simple, curate pentru a lăsa loc decorațiunilor să creioneze ambientul.

O casă executată în tihnă, fără rabat și sub îndrumarea specialiștilor, care în momentul în care a dus lipsă de corectitudine în execuție, beneficiarii au luat frâiele și cu partea de documentare sănătos realizată, au implementat “add litteram”, astfel devenind o casă “experiență” nu doar din momentul mutării, ci și pe întreg parcursul realizării.

Vezi mai multe proiecte

Suntem deschiși provocărilor 🙂