Casă de vacanță RCG.A-frame different

La poalele munților Tarcău, pe malul râului, suprafața vitrată a unui A-frame încadrează cele mai bune unghiuri de cadru natural cu vârfuri de munți, brazi, stânci și un ecran deschis de la rasaritul pana la apusul soarelului.

AMPLASAMENT: Neamț, Tarcău
SUPRAFAȚĂ CONSTRUITĂ: 95 mp
SUPRAFAȚĂ DESFĂȘURATĂ: 120 mp
SUPRAFAȚĂ UTILĂ: 85 mp
REGIM DE ÎNĂLȚIME: parter și etaj
AN PROIECT: martie 2022

La poalele munților Tarcău, pe malul râului, suprafața vitrată a unui A-frame încadreaza cele mai bune unghiuri de cadru natural cu vârfuri de munți, brazi, stânci și un ecran deschis de la rasaritul pana la apusul soarelului.

Natura terenul a cerut structură ușoară, în asentiment cu dorința beneficiarilor de a realiza o casă cu structura din lemn, cu suprafețe vitrate mari, conducând catre acea senzație unică, deloc înșelătoare, că poți să faci un pas, poate doi și deja ești în iarba.

Configurarea spațiului interior este in strânsa legatură cu dorința beneficiarilor ca fiecare zonă să fie in relație directă cu un ecran transparent către exterior, către un element natural, fie ea zona de zi, de dormit sau cea a băii, dar in acelasi timp comunicarea sa fie nestingherită. De folos au fost brazii bătrani existenți pe amplasament pe laterala estică și un pic de ajutor al volumetriei arhitecturale pentru partea vestică.

Vezi mai multe proiecte

Suntem deschiși provocărilor 🙂